Υλικά:
Για 4-6 άτομα
340 γραμμάρια κατεψυγμένα , κομμένα σε φέτες ροδάκινα
3 κουταλιές ζεστό μέλι
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
αλάτι
Εκτέλεση:
Δροσερό γλύκισμα με πολύ απλά υλικά αλλά πολύ νοστιμιά
Τοποθετήστε τα ροδάκινα στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνει αλοιφή.
Προσθέστε το γιαούρτι, τη βανίλια και μια πρέζα αλάτι και τα ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα για περίπου 1 λεπτό.
Στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα δοχείο με καπάκι και το παγώνετε για 5 -6 ώρες στην κατάψυξη.
Διαφορετικά ρίχνετε το μείγμα στη παγωτομηχανή και ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή, παγώνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες.