Home Συνταγές ΜαγειρικήςΣνακ / Ορεκτικά Ομελέτα σπέσιαλ με Βιτάμ Culinesse

Ομελέτα σπέσιαλ με Βιτάμ Culinesse

by sidagi.gr
192 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

4 αυγά
100 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος
50 ml Βιτάμ Culinesse
2 φέτες ζαμπόν ωμοπλάτης ψιλοκομμένες
5 πατατούλες μπέιμπι βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα
½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη σε μικρά ζάρια
6 μικρά τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
2 φέτες τυρί τοστ ψιλοκομμένες
1 ½ κουταλιά της σούπας παρμεζάνα κομμένη σε πέταλα
Ανάλογο πιπέρι, αλάτι
Ρίγανη ξερή

Εκτέλεση:

Ανακαλύψτε την πιο λαχταριστή συνταγή για ομελέτα με το Βιτάμ Culinesse

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε.
Θερμαίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ Culinesse καλά και σοτάρουμε το ζαμπόν, τις πατάτες, την πιπεριά και τα τοματίνια.
Αλατοπιπερώνω και ρίχνω λίγα ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας ρίγανης.

Ρίχνουμε το μείγμα της ομελέτας στο τηγάνι και τη μαγειρεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε την ομελέτα με το τηγάνι στο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο. Τη γεμίζουμε με το τυρί του τοστ και λίγη παρμεζάνα και τη διπλώνουμε.
Γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα ακόμα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ξερή ρίγανη.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα