Υλικά:
4 αυγά
100 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος
50 ml Βιτάμ Culinesse
2 φέτες ζαμπόν ωμοπλάτης ψιλοκομμένες
5 πατατούλες μπέιμπι βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα
½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη σε μικρά ζάρια
6 μικρά τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
2 φέτες τυρί τοστ ψιλοκομμένες
1 ½ κουταλιά της σούπας παρμεζάνα κομμένη σε πέταλα
Ανάλογο πιπέρι, αλάτι
Ρίγανη ξερή
Εκτέλεση:
Ανακαλύψτε την πιο λαχταριστή συνταγή για ομελέτα με το Βιτάμ Culinesse
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε.
Θερμαίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ Culinesse καλά και σοτάρουμε το ζαμπόν, τις πατάτες, την πιπεριά και τα τοματίνια.
Αλατοπιπερώνω και ρίχνω λίγα ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας ρίγανης.
Ρίχνουμε το μείγμα της ομελέτας στο τηγάνι και τη μαγειρεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε την ομελέτα με το τηγάνι στο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο. Τη γεμίζουμε με το τυρί του τοστ και λίγη παρμεζάνα και τη διπλώνουμε.
Γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα ακόμα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ξερή ρίγανη.