1,1K
Υλικά:
Για 2 – 4 άτομα
10 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μέλι
1 κουταλιά της σούπας ξίδι
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό κρασί
2 κλωνάρια ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Ιδανική σάλτσα για να σερβίρετε κριτσίνια και λαχανικά
Βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το ξίδι,το λευκό κρασί και το μαϊντανό.
Αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να δέσουν.
Το ντιπ μας είναι έτοιμο.
Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο.
Συνδυάζεται με αγγουράκια και καρότα ή κριτσίνια με παπαρουνόσπορο.