Ντιπ με πιπεριές και μαγιονέζα

by sidagi.gr
650 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

Για το ντιπ
2 βρασμένα σφιχτά αυγά
2 φλιτζάνια κρέμα σουρ
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κάρυ
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο
Καρύκευμα
3 πιπεριές κόκκινες καθαρισμένες

Για τη σουρ κρέμα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Το χυμό μισού λεμονιού
1 γιαούρτι αγελαδινό

Εκτέλεση:

Εύκολο ντιπ, συνοδέψτε το με κρακεράκια και τσιπς

Για το ντιπ
Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από το αυγό στο μπλέντερ.  Έπειτα κόβετε σε μικρά κομματάκια τα αυγά, τα προσθέτετε και ανακατεύετε. Τοποθετείτε για λίγο στο ψυγείο το μείγμα, το πασπαλίζετε με πάπρικα και σερβίρετε με τσιπς. Σερβίρουμε μέσα σε πιπεριές κόκκινες.

Για τη σουρ κρέμα
Στο κάδο του μίξερ  ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ανακατεύουμε τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα.

Αφήνουμε την κρέμα εκτός ψυγείο για 24 ώρες και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και είναι έτοιμη.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα