Ντιπ με αντζούγιες

by sidagi.gr
667 προβολές

Υλικά:

20 τεμάχια φιλέτα αντζούγιας
4 σκελίδες σκόρδο
Μία κουταλιά της σούπας ξίδι
Μία κουταλιά της σούπας μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Συνοδέψτε το με ροδοψημένες πίτες και κρακεράκια

Καθαρίζουμε το σκόρδο. Λιώνουμε στο μπλέντερ τα φιλέτα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και το ξίδι.
 
Αδειάζουμε την αλοιφή από το μπλέντερ σε ένα μπολ  και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα