Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Νούντλς με τσίλι και μοσχάρι

Νούντλς με τσίλι και μοσχάρι

by sidagi.gr
299 προβολές

Υλικά:

Μισό κιλό μπριζόλα μοσχαρίσια σε λεπτές φέτες
270 γραμμάρια νούντλς αυγού
1 κουταλιά του γλυκού τσίλι
2 κουταλιές του γλυκού τσίλι σως
200 γραμμάρια μανιτάρια σε λεπτές φέτες
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
200 γραμμάρια μπιζέλια κομμένα λεπτά
80ml soy σως
1 κουταλιά της σούπας oyster σως
2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
2 κουταλιά του γλυκού σησαμέλαιο
 

Εκτέλεση:

Ένα πιάτο με επιρροές από την Ανατολή και την κινέζικη διατροφή!

Ένα πιάτο με επιρροές από την Ανατολή και την κινέζικη διατροφή!

 

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το soy σως, το σησαμέλαιο, το τσίλι, το σκόρδο, τις καυτερές πιπεριές και το oyster σως και μαρινάρουμε το κρέας για 10 λεπτά. Βράζουμε τα νούντλς για 5 λεπτά και προς το τέλος του βρασμού τους προσθέστε τα μπιζέλια και σουρώνουμε.

Ζεστάνουμε το ηλιέλαιο σε γουόκ ή σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα μοσχαρίσια φιλετάκια με τη μαρινάδα τους και ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα των νούντλς αλλά και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και αυτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα