Νούντλς με γαρίδες και σόγια σως

by sidagi.gr
1,5K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
250 γραμμάρια νούντλς
8 καθαρισμένες βρασμένες μέτριες γαρίδες

Εκτέλεση:

Λαχταριστό πιάτο για όσους νηστεύουν και όχι μόνο

Σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό μουλιάζετε τις νούντλς για περίπου 10  λεπτά.
Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι ρίχνετε το σπορέλαιο, τις γαρίδες και τις νούντλς αφού τις σουρώσετε.

Ανακατεύετε τα υλικά για 1 λεπτό και αμέσως μετά ρίχνετε το τριμμένο τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας.
Μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε το ξύδι και το μέλι, ανακατεύετε και μοιράζετε το φαγητό σε 4 πιάτα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα