Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουταλιά σούπας γλυκάνισο
1/2 κουταλάκι κοφτό αλάτι
500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λίγο σουσάμι
Εκτέλεση:
Αφράτα και γλυκά μπισκότα γλυκάνισου για το πρωινό σας
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει ρευστή. Πλάθουμε το ζυμάρι σε 4 μικρές περίπου φρατζόλες και πασπαλίζουμε από επάνω με σουσάμι.Χαράζουμε τις φρατζόλες σε λεπτές φέτες , προσέχοντας να μη φτάνει το μαχαίρι μέχρι κάτω και τις κόψουμε.
Έπειτα βάζουμε τις φρατζόλες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, αφήνουμε τις φρατζόλες ωσότου ροδίσουν για περίπου 35 λεπτά, τις βγάζουμε από το φούρνο να κρυώσουν και κόβουμε φέτες εκεί που είχαμε χαράξει, απλώνουμε σε ταψί και τις βάζουμε ξανά στο φούρνο και γυρίζουμε τα κουλουράκια και από τις δυο μεριές να ξεροψηθούν καλά.