Νηστίσιμα φασολάκια κατσαρόλας

by sidagi.gr
749 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης τουρσί
2 φλιτζάνια ελιές μάυρες – πράσινες χωρίς κουκούτσι
1/2 φλιτζάνι αγγουράκι τουρσί
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγη κάπαρη
Ξύδι
Αλάτι πιπέρι
1 πακέτο φασόλια μαυρομάτικα
2-3 κρεμμύδια
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά

 

Εκτέλεση:

Εύκολη συνταγή για ορεκτικό στο τραπέζι σας

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια για 20 λεπτά το πολύ και μόλις μαλακώσουν αλλά όχι να λιώσουν τα βγάζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.

Στη συνέχεια καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, αλατίζουμε πιπερώνουμε και ρίχνουμε όσο ξίδι θέλουμε (ανάλογα τα γούστα). Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζουμε τα φασόλια και όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά αλλά προσεκτικά και τα αφήνουμε να σταθούν.

Συνοδέψτε τα φασόλια με σπιτικό ψωμί.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα