Υλικά:
Ένα κιλό μούστος
Μισό ποτήρι ζάχαρη
Τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρι
Δύο κουταλιές της σούας νισεστέ
Εκτέλεση:
Βράζουμε το μούστο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μείνουν περίπου τα 2/3 της αρχικής του ποσότητας ενώ εμείς κάθε τόσο φροντίζουμε να ξαφρίζουμε τακτικά.
Βράζουμε το μούστο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μείνουν περίπου τα 2/3 της αρχικής του ποσότητας ενώ εμείς κάθε τόσο φροντίζουμε να ξαφρίζουμε τακτικά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και κατεβάζουμε από τη φωτιά ενώ αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι και το νισεστέ ανακατεύοντας συνέχεια για να μη σβολιάσει.