Υλικά:
Για 4-6 άτομα
5 αυγά
120 γραμμάρια ζάχαρη
200 γραμμάρια κουβερτούρα 50% κακάο
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
300 γραμμάρια φράουλες καθαρισμένες και κομμένες σε κομματάκια
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε μια νέα γεύση στη μους σοκολάτας
Στο κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε ωσότου το μείγμα ασπρίσει. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας ελαφρώς.
Ενσωματώνουμε την λιωμένη κουβερτούρα το μείγμα των αυγών και τις φράουλες με σπάτουλα και απλά (δεν χρειάζεται μίξερ γιατί το μείγμα δεν θα δέσει). Σερβίρουμε τη μους σε ποτήρια ή σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.