Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ροδέλες ανανά από κονσέρβα ψιλοκομμένες
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι ανανά της κονσέρβας
1/2 κουταλιά του γλυκού τζίντζερ
300 ml κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
Για το σερβίρισμα
1 ροδέλα ανανά ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:
Δροσερή κρέμα με γεύση ανανά, το τζίντζερ σας χαρίζει μοναδική γεύση που λιώνει στο στόμα
Αναμιγνύετε το λευκό κρασί, το σιρόπι ανανά και τη σκόνη τζίντζερ. Προσθέτετε στο μείγμα τον ψιλοκομμένο ανανά.
Έπειτα στο κάδο του μίξερ χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει τόσο σφικτή που να κάνει μυτούλες.
Προσθέστε το μείγμα του κρασιού μέσα στο μείγμα της κρέμας σαντιγί και ανακατεύετε ομοιόμορφα να απλωθεί παντού το μείγμα.
Μοιράζετε το μείγμα σε 4 χαμηλά ποτήρια χωρίς πόδι και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Στο τέλος βάζετε από 1 κομμάτι ανανά πάνω από κάθε κρέμα και σερβίρετε!