689
Υλικά:
600-700 γρ. άσπρα φασόλια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα φασόλια σε μέτρια φωτιά. Αφού πάρουν μια καλή βράση τα βγάζουμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε καλά.
Βράζουμε τα φασόλια σε μέτρια φωτιά. Αφού πάρουν μια καλή βράση τα βγάζουμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε καλά.
Βαζουμε τα φασόλια στο μπλέντερ για λίγο, έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν πουρές.