Υλικά:
Για 4 -6 άτομα
2 ολόκληρα καρότα
1 μεγάλο κρεμμύδι
γαρύφαλλα για το κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
2 ρέβες
11/2 λίτρο ζωμό από κρέας
1 κιλό μοσχάρι
1 πράσο κομμένο στη μέση
λίγο θυμάρι
λίγα φύλλα δάφνης
Εκτέλεση:
Λαχταριστό γεύμα με λίγες θερμίδες!
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τον ζωμό και το μοσχάρι. Στη συνέχεια προσθέτετε το πράσο, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης, τα καρότα και ανακατεύουμε.
Καρφώνετε τα γαρύφαλλα στο κρεμμύδι και το ρίχνετε στην κατσαρόλα, μαζί με αλάτι και πιπέρι.
Αφήνετε να πάρουν τα υλικά μια πρώτη βράση χωρίς ν’ ανακατέψετε και αφού βράσουν προσθέτετε τις ρέβες και τις πατάτες κομμένες.
Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 4 ώρες αλλιώς σε χύτρα για 1 ώρα σε μέτρια φωτιά.