Υλικά:
400 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας βρασμένο
3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
Πιπέρι ( καλό είναι να έχουμε ένα μείγμα από διάφορα πιπέρια)
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
Αρχικά κόβουμε το κρέας σε χοντρούς κύβους.
Αρχικά κόβουμε το κρέας σε χοντρούς κύβους.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί το λάδι ρίχνουμε μέσα το κρέας
και το σοτάρουμε.
Στη συνέχεια βάζουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού, τα αγγουράκια τουρσί,2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
το μείγμα από τα πιπέρια, 1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος και τέλος το λευκό κρασί.
Τα ανακατεύουμε.
Όταν είναι έτοιμα,σερβίρουμε το κρέας σε ένα πιάτο.
Στο τηγάνι φροντίζουμε να μείνει λίγη σάλτσα και προσθέτουμε το υπόλοιπο λευκό κρασί ώστε να δέσει.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ρίχνουμε αυτή το σος στο μοσχαρίσιο κρέας.
Προσθέτουμε από πάνω λίγο μπαλσάμικο.