Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1σελινόριζα κομμένη σε χοντρές φέτες
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κλωναράκια σέλινο χοντροκομμένα
2 πατάτες κομμένες σε χοντρές ροδέλες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό πιάτο με παραδοσιακές γεύσεις για το μεσημεριανό σας γεύμα
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι κομμένο σε κύβους, το κρεμμύδι, τα καρότα, τη σελινόριζα και ανακατεύετε.
Στη συνέχεια προσθέστε το σέλινο και συμπληρώνετε με νερό μέχρι να σκεπαστεί το μοσχαράκι. Αφήνετε να πάρει μια βράση σε μέτρια εστία.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για περίπου 50 με 55 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε τις πατάτες μισή ώρα πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα. Στη συνέχεια κατεβάζετε από την εστία και προσθέστε λίγο άνηθο και χυμό λεμόνι.