Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι

Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι

by sidagi.gr
796 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 1/2 λεμόνι ,το χυμό του
λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο
1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
λευκό κρασί

 

Εκτέλεση:

Ζουμερό γεύμα από μαλακές  μπουκίτσες κρέατος με σάλτσα απο λευκό κρασί που λιώνει στο στόμα! 

Ζουμερό γεύμα από μαλακές  μπουκίτσες κρέατος με σάλτσα απο λευκό κρασί που λιώνει στο στόμα!  Ρίχνουμε το λάδι μας στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας και το σοτάρουμε καλά και να αλλάξει χρώμα.

Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας μας.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο!

 

Και για να μην το απολαύσετε σκέτο… για κυρίως πιάτο σερβίρετε… ινδικό ρύζι με λαχανικά!!
Ταιριάζει φοβερά!!!

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα