Μαστέλο Χιώτικο με νιφάδες καλαμποκιού και μέλι

by sidagi.gr
1,2K προβολές

Υλικά:

Για 2 – 4 άτομα
 
4 φέτες Μαστέλο Χιώτικο
2 αυγά
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
1 πιάτο νιφάδες καλαμποκιού (Κορν Φλεϊκς)
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Μέλι για το σερβίρισμα
1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα

Εκτέλεση:

Πρωτότυπο και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα

Κόβουμε μέτριες φέτες το μαστέλο και ταμπονάρουμε μέσα στο αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.

Μετά ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στις νιφάδες καλαμποκιού και πανάρουμε και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια τηγανίζουμε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε ραντίζοντας με μέλι και ένα σφινάκι μαστίχα.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα