Υλικά:
Για 4-6 άτομα
280 γραμμάρια γλυκόπικρη κουβερτούρα
115 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
Εκτέλεση:
Δροσερό και εύκολο γλυκό για όλες τις ώρες
Παίρνουμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ διαστάσεων 30εκ.-35εκ και την επενδύουμε με μεμβράνη εσωτερικά.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα κουβερτούρα.
Ανακατέψτε την σοκολάτα μέχρι να λιώσει εντελώς. Αφαιρέστε τη σοκολάτα από τη φωτιά και κρατήστε τη ζεστή. Στη συνέχεια προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Συγχρόνως σπάστε τα μπισκότα πτι μπερ και τα ρίχνετε στο σοκολατένιο μείγμα ανακατεύοντας.
Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα και αφήνετε να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κακάο.