Home Συνταγές Μαμαλίγκα

Μαμαλίγκα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 298 προβολές

Υλικά:

Μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250 γραμμάρια πρόβειο γιαούρτι
Μισό κιλό σκληρό γίδινο τυρί ραψάνης ή φέτα σκληρή
4 αυγά
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση:

Εύκολη πίτα με θεσσαλικές ρίζες!

Εύκολη πίτα με θεσσαλικές ρίζες!

 

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μαζί με το γιαούρτι. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, ένα ποτήρι νερό και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Μόλις χυλώσει, ρίχνουμε και τα τρίμματα του τυριού.

 

Στρώνουμε το χυλό σε αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η πίτα μας.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα