Μακαρόνια με σάλτσα φέτας

by sidagi.gr
803 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

50 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 συσκευασία μακαρόνια παπαρδέλες
1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Δοκιμάστε κάτι νέο στις συνταγές σας με μακαρόνια

Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο.

Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σουρώνουμε.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη μους φέτας και σερβίρουμε με το φύλλο βασιλικού.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα