Μακαρόνια με αγκινάρες και ελιές

by sidagi.gr
526 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα νερό
1 λεμόνι τον χυμό του
αλάτι – πιπέρι
1 κονσέρβα αγκινάρες
1 κονσέρβα μανιτάρια
Ελιές για γαρνιτούρα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και θρεπτικό πιάτο με απλά υλικά για όλες τις ώρες

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο και τα σοτάρουμε με λίγο νεράκι. Προσθέτουμε τις αγκινάρες και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε τα μανιτάρια, το νερό, τα μακαρόνια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για περίπου 30 λεπτά.

Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά. Σερβίρουμε με ελιές.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα