Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα νερό
1 λεμόνι τον χυμό του
αλάτι – πιπέρι
1 κονσέρβα αγκινάρες
1 κονσέρβα μανιτάρια
Ελιές για γαρνιτούρα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και θρεπτικό πιάτο με απλά υλικά για όλες τις ώρες
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο και τα σοτάρουμε με λίγο νεράκι. Προσθέτουμε τις αγκινάρες και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε τα μανιτάρια, το νερό, τα μακαρόνια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για περίπου 30 λεπτά.
Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά. Σερβίρουμε με ελιές.