Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές βούτυρο
100 γραμμάρια παρμεζάνα
λίγο αλάτι
4 αγγινάρες
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
6 κουταλιές λάδι
1/4 κόκκινη πιπεριά
1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1/4 κουταλάκι θυμάρι
1/4 κουταλάκι δενδρολίβανο
300 γραμμάρια μανιτάρια
1/2 κιλό κοχυλάκια (ζυμαρικό)
Εκτέλεση:
Λαχταριστή μακαρονάδα με απαλό άρωμα για όλες τις ώρες
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, τις αγκινάρες κομμένες στη μέση, αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο, θυμάρι και τα σβήνουμε με το κρασί.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια ξεχωριστά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Βάζουμε και το μαϊντανό και η σάλτσα είναι έτοιμη. Στο μεταξύ σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κοχυλάκια και τα βράζουμε για 8 λεπτά. Σερβίρουμε την σάλτσα με τις αγκινάρες με τα κοχυλάκια που έχουμε βράσει και προσθέτουμε παρμεζάνα.