Μάφινς με φέτα και ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά

by sidagi.gr
509 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΜάφινς με φέτα και ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
2 αυγά
150 γραμμάρια γάλα
150 γραμμάρια τυρί κρέμα
3/4 φλιτζανιού ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση:

Αφράτα μάφινς με απαλή γεύση για όλη την οικογένεια

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.

Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε την ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά μαζί με τη φέτα, το αλεύρι με το μπεικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια.
Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 έως 25 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα