Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 φιλέτα από λυθρίνι
250 γραμμάρια ντοματίνια κομμένα στη μέση
100 γραμμάρια ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
4 κλωναράκια θυμάρι
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1-2 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξίδι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλη την οικογένεια
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ° C. Βάζετε τα φιλέτα μαζί με τα ντοματίνια, ελιές, κάππαρη και θυμάρι σε ένα ταψί. Ραντίστε με ελαιόλαδο, πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Καλύψτε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήστε στους 200 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Αφαιρέστε το πυρέξ από το φούρνο,αφήνετε να κρυώσει για 5 λεπτά και σερβίρετε ραντίζοντας με βαλσαμικό ξίδι και φρέσκια σαλάτα.