Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Ξύσμα από 2 λάιμ
1/2 κούπα ζάχαρη
Από 1 λάιμ τον χυμό του
800 γραμμάρια γιαούρτι 10 % λιπαρά
Εκτέλεση:
Δροσερό και εύκολο frozen yogurt με άρωμα λάιμ
Σε ένα μέτριο μπολ, τρίψτε το ξύσμα λάιμ και τη ζάχαρη μαζί μέχρι το ξύσμα έχει διαλυθεί. Ανακατέψτε με το χυμό λάιμ. Στη συνέχεια προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.
Στη συνέχεια ρίχνετε το μείγμα στη παγωτομηχανη και το δουλεύετε για περίπου 25 λεπτά μέχρι το μείγμα να παγώσει.
Έπειτα αποθηκεύετε στη κατάψυξη για 2 ώρες. Εναλλακτικά αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και αποθηκεύετε στη κατάψυξη για 4-6 ώρες, ανακατεύοντας κάθε 45 λεπτά τις πρώτες 4 ώρες.