Home Γλυκά Καραμελωμένα κυδώνια

Καραμελωμένα κυδώνια

by sidagi.gr
219 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2κουταλιές της σούπας ζάχαρη
4 όμοια κυδώνια
1κουταλιά της σούπας κανέλα
 

Εκτέλεση:

Για έξτρα γεύση γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας ή μέλι!

Στο νεροχύτη της κουζίνας πλένετε τα κυδώνια και τα σκουπίζετε καλά με απορροφητικό χαρτί.
Στη συνέχεια βάζετε τα κυδώνια σε ένα ταψί και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αντίσταση για 30 λεπτά.

Μόλις ψηθούν τα κόβετε στη μέση και καθαρίζετε τα κουκούτσια.
Έπειτα σε ένα μπολ ανακατεύετε την κανέλα μαζί με την ζάχαρη και πασπαλίζετε τα κυδώνια με την με αυτό το μείγμα.

Κατόπιν υα ξανά βάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά για να καραμελώσουν και είναι έτοιμα!

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα