Λικέρ σύκο – δαμάσκηνο

by sidagi.gr
305 προβολές

Υλικά:

700 γραμμάρια μπράντι

20 ξερά δαμάσκηνα

5 κομμένα ξερά σύκα

Μισή χούφτα ξανθή σταφίδα

250 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη

 

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα δαμάσκηνα στη μέση και τα σύκα στα τέσσερα και τα βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα βάζο και κλείνουμε για τρεις εβδομάδες σε σκιερό μέρος.

Κόβουμε τα δαμάσκηνα στη μέση και τα σύκα στα τέσσερα και τα βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα βάζο και κλείνουμε για τρεις εβδομάδες σε σκιερό μέρος.

 

Μία φορά την εβδομάδα ανακατεύουμε λίγο χωρίς να ανοίξουμε το βάζο.

Απαιτούμενος χρόνος: λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα