1,4K
Υλικά:
700 γραμμάρια μπράντι
20 ξερά δαμάσκηνα
5 κομμένα ξερά σύκα
Μισή χούφτα ξανθή σταφίδα
250 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα δαμάσκηνα στη μέση και τα σύκα στα τέσσερα και τα βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα βάζο και κλείνουμε για τρεις εβδομάδες σε σκιερό μέρος.
Κόβουμε τα δαμάσκηνα στη μέση και τα σύκα στα τέσσερα και τα βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα βάζο και κλείνουμε για τρεις εβδομάδες σε σκιερό μέρος.
Μία φορά την εβδομάδα ανακατεύουμε λίγο χωρίς να ανοίξουμε το βάζο.