Κρουασάν βουτύρου με σολομό και τυρί κρέμα

by sidagi.gr
991 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

2 κρουασάν βουτύρου κομμένα στη μέση
300 γραμμάρια καπνιστός σολομός
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
1 πακέτο τυρί κρέμα

Εκτέλεση:

Μπορείτε να το φάτε για πρωινό ή δεκατιανό, σαν ορεκτικό ή αν θέλετε ένα γρήγορο και ελαφρύ γεύμα…

Βάζουμε σε ένα μπολ ή άλλο σκεύος το τυρί κρέμα, τη μια κουταλιά κάππαρη και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε τις 2 φέτες κρουασάν και απλώνουμε επάνω από μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα που φτιάξαμε με το τυρί κρέμα.
Κόβουμε τις φέτες σολομού σε μικρότερα κομμάτια και τα βάζουμε επάνω από το τυρί κρέμα.

Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη κάππαρη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες κρουασάν και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα