Κρέπα με τυριά, αλλαντικά και Βιτάμ Culinesse

by sidagi.gr
355 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

Για το μείγμα της κρέπας
300ml. γάλα
4 αυγάΚρέπα με τυριά, αλλαντικά και Βιτάμ Culinesse
100 ml. Βιτάμ Culinesse για το μείγμα της κρέπας
200γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ανάλογο αλατι και πιπέρι
80 ml. Βιτάμ Culinesse για το τηγάνισμα (1/2 κ.σ. περίπου ανά κρέπα)

Για τη γέμιση της κρέπας
200 γρ. Τυρί γκούντα τριμμένο
150 γρ. Ζαμπόν κομμένο σε ψιλές λουρίδες
100 γρ. Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε ψιλές λουρίδες
300 γρ. Κρέμα γάλακτος
50 ml. Βιτάμ Culinesse
ανάλογο αλατι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστές γεμιστές κρέπες με βουτυρένια υφή για όλες τις ώρες

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το γάλα, τα αυγά, 100 ml. Βιτάμ Culinesse και το αλεύρι. Με ένα ραβδομπλέντερ ομογενοποιούμε πολύ καλά το μείγμα. Στη συνέχεια περνάμε το μείγμα από ψιλή σίτα, ώστε να μην υπάρχουν διάφορα αχτύπητα υλικά. Θερμαίνουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι μετρίου μεγέθους και το αλείφουμε με λίγο Βιτάμ Culinesse. Με μία κουτάλα παίρνουμε μία ποσότητα από το μείγμα της κρέπας, ικανή για να καλύψει τον πάτο του τηγανιού. Ψήνουμε καλά την κρέπα και από τις δύο πλευρές της.

Τοποθετούμε την κρέπα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα μας Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
Αλείφουμε ένα αντικολλητικό ταψί με Βιτάμ Culinesse. Απλώνουμε στον πάγκο ένα φύλλο κρέπας και τοποθετούμε μία ποσότητα από το τυρί γκούντα και τα αλλαντικά.  Κλείνουμε προσεκτικά, «ρολάροντας» την κρέπα και διπλώνοντας τις άκρες. Τοποθετούμε την κρέπα στο ταψί, με το κλείσιμο προς τα κάτω

Συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσουμε το ταψί
Πουδράρουμε τις κρέπες με λίγο τυρί γκούντα
Ρίχνουμε από πάνω λίγο Βιτάμ Culinesse και την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο για 15 έως 20 λεπτά.

Το Βιτάμ Culinesse είναι ιδανικό για πολλές εφαρμογές στη μαγειρική και την ζαχαροπλαστική, καθώς αποτελεί τη μοναδική μαργαρίνη σε ρευστή μορφή. Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να καίγεται και χωρίς να «πιτσιλάει» και είναι ιδανικό για σωτάρισμα και τηγάνισμα. Διατηρεί τη φυσική γεύση του φαγητού, κρατώντας αναλλοίωτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, ενώ οι βιταμίνες του δεν χάνονται όταν ζεσταίνετε το προϊόν!

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα