Κρεμώδης σως από χαβιάρι

by sidagi.gr
1,5K προβολές

Υλικά:

200 ml κρέμα γάλακτος

Χυμός από μισό λάιμ

Αλάτι

Πιπέρι καγέν

Δύο κουταλιές της σούπας χαβιάρι

 

Εκτέλεση:

Αφήνουμε να κρυώσει καλά η κρέμα γάλακτος και τη συνέχεια την ρίχνουμε σε ένα μπολ και τη χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να πήζει.

Αφήνουμε να κρυώσει καλά η κρέμα γάλακτος και τη συνέχεια την ρίχνουμε σε ένα μπολ και τη χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, το αλάτι και το καγιέν.

 

Αφήνουμε το μείγμα να τραβήξει για δέκα λεπτά. Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε το χαβιάρι.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα