1,6K
Υλικά:
200 ml κρέμα γάλακτος
Χυμός από μισό λάιμ
Αλάτι
Πιπέρι καγέν
Δύο κουταλιές της σούπας χαβιάρι
Εκτέλεση:
Αφήνουμε να κρυώσει καλά η κρέμα γάλακτος και τη συνέχεια την ρίχνουμε σε ένα μπολ και τη χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά η κρέμα γάλακτος και τη συνέχεια την ρίχνουμε σε ένα μπολ και τη χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, το αλάτι και το καγιέν.
Αφήνουμε το μείγμα να τραβήξει για δέκα λεπτά. Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε το χαβιάρι.