Υλικά:
Για 2-4 άτομα
σέλινο, μαϊντανό και 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
ελαιόλαδο
2 στήθη κοτόπουλο
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση:
Ζεστή σουπίτσα για τα κρύα του χειμώνα με ξεχωριστή γεύση
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το κοτόπουλο σε χοντρά κομμάτια και σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.
Ρίχνουμε το σέλινο, το μαϊντανό και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθούν.
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το νερό για 15 λεπτά και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο με τα χορταρικά και τα καρότα και τα αφήνουμε να βράσουν για λεπτά.
Αφού μαλακώσει το κοτόπουλο αφαιρούμε δυο-τρεις κουτάλες από το ζουμί και το χτυπάμε με σύρμα μαζί με το γιαούρτι όπως όταν κάνουμε αυγολέμονο.
Το ρίχνουμε αργά μέσα στη σούπα και ανακατεύουμε με τον υπόλοιπο ζωμό μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
Σερβίρουμε μαζί με φρέσκο ψωμάκι.