Home ΓιορτινάΚαλοκαίρι Κοτόπουλο με σως κάρυ και ρύζι

Κοτόπουλο με σως κάρυ και ρύζι

by sidagi.gr
439 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου ψιλοκομμένο
1 κούπα ρύζι Σπυρωτό

Για τη σάλτσα
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά ντοματοπελτέ
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά ξίδι
1 κουταλιά πάπρικα
1 πρέζα κάρυ

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και ξεχωριστό γεύμα για το μεσημεριανό σας

Σε ξύλο κοπής χτυπάτε με το γουδοχέρι τα στήθη του κοτόπουλου να πλατύνουν, τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στο γκριλ 15 λεπτά.
Όση ώρα ψήνεται το κοτόπουλο, ετοιμάζετε τη σάλτσα χτυπώντας τα υλικά στο μπλέντερ.

Σερβίρετε το κοτόπουλο με τη σάλτσα του και γαρνίρετε με ροδέλες από αγγούρι.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά σε μεσαία εστία ανακατεύοντας συνεχώς.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα