Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γλυκιά πάπρικα με πατάτες και βιτάμ Culinesse

Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γλυκιά πάπρικα με πατάτες και βιτάμ Culinesse

by sidagi.gr
278 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 φιλέτα στήθους από κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια
100 ml Βιτάμ Culinesse για τη μαρινάδα
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
150 ml λευκό ξηρό κρασί
300 γραμμάρια πατάτες μπέιμπι βρασμένες και κομμένες στη μέση
Ανάλογο αλάτι και πιπέρι
50 ml Βιτάμ Culinesse για το σοτάρισμα
Λίγο φρέσκο δενδρολίβανο

Εκτέλεση:

Ανακαλύψτε την πιο λαχταριστή συνταγή για κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γλυκιά πάπρικα με πατάτες και δεντρολίβανο με το Vitam Culinesse

Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο και προσθέτουμε το Βιτάμ Culinesse, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για δέκα λεπτά περίπου, για να μαριναριστεί το κοτόπουλο.
Όταν περάσουν τα δέκα λεπτά,  ρίχνουμε τα μαριναρισμένα κομμάτια από κοτόπουλο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία έως ότου μαλακώσουν.

Σβήνουμε με το λευκό ξηρό κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα τότε έως ότου τα φιλέτα να γίνουν τρυφερά.
Στη συνέχεια, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse και θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και ανακατεύουμε.
Σοτάρουμε τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τις πατάτες.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα