Υλικά:
2 φιλέτα στήθους από κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια
100 ml Βιτάμ Culinesse για τη μαρινάδα
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
150 ml λευκό ξηρό κρασί
300 γραμμάρια πατάτες μπέιμπι βρασμένες και κομμένες στη μέση
Ανάλογο αλάτι και πιπέρι
50 ml Βιτάμ Culinesse για το σοτάρισμα
Λίγο φρέσκο δενδρολίβανο
Εκτέλεση:
Ανακαλύψτε την πιο λαχταριστή συνταγή για κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γλυκιά πάπρικα με πατάτες και δεντρολίβανο με το Vitam Culinesse
Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο και προσθέτουμε το Βιτάμ Culinesse, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για δέκα λεπτά περίπου, για να μαριναριστεί το κοτόπουλο.
Όταν περάσουν τα δέκα λεπτά, ρίχνουμε τα μαριναρισμένα κομμάτια από κοτόπουλο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία έως ότου μαλακώσουν.
Σβήνουμε με το λευκό ξηρό κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα τότε έως ότου τα φιλέτα να γίνουν τρυφερά.
Στη συνέχεια, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse και θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και ανακατεύουμε.
Σοτάρουμε τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τις πατάτες.