Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Κονσεμέ χάουζερ

Κονσεμέ χάουζερ

by sidagi.gr
0 σχόλιο 20 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρότα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο (φύλλα και κοτσάνια)
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κουταλιά του καφέ αλάτι
1 κιλό νερό

Εκτέλεση:

Σπιτικός ζωμός λαχανικών από τα χεράκια σας

Ρίχνετε τα κομμένα χορταρικά μέσα σε κρύο νερό ή σε χλιαρό νερό (ποτέ σε ζεστό) και τ’ αφήνετε να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 30 λεπτά περίπου. Σβήνετε τη φωτιά, ρίχνετε το αλάτι και τα σουρώνετε.
Έτσι θα έχετε το βασικό ζωμό, που σας δίνει τη δυνατότητα να επινοήσετε ατελείωτες ποικιλίες φυτικού κονσομέ.

Μπορείτε επίσης να να προσθέσετε ένα μικρό κουτί πολτοποιημένης ντομάτας, ή ντομάτες φρέσκες πολύ γινωμένες.
Τα κρεμμύδια και το σέλινο δίνουν το άρωμα και μπορείτε να τα χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα