496
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1/2 κιλό κολοκυθάκια
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
Λάδι
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Συνοδέψτε το με ένα δροσερό ντιπ και θα δώσει άλλη γεύση στο κολοκυθάκι
Σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή εστία βράζουμε τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν όχι να λιώσουν.
Μόλις βράσουν τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
Τα πασπαλίζουμε με μπόλικο σκόρδο ψιλοκομμένο και προσθέτουμε λάδι και λεμόνι. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλάτι ακόμα.