Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης ψητές
4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
150 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
2 κουταλιές της σούπας κόκκινο πιπέρι γλυκό
Αλάτι
Εκτέλεση:
Θα το λατρέψετε όσο και την κλασική συνταγή!
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομματάκια, τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις στραγγίζουμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το λεμόνι, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ύστερα ρίχνουμε το γιαούρτι, ξανά ανακατεύουμε και το βάζουμε στο ψυγείο 20 λεπτά.