1,2K
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 1/2 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
1 μικρό λάχανο
4 καρότα
8 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι σέλινο
1 κιλό ξύδι
1 χούφτα αλάτι
Εκτέλεση:
Κατάλληλες για σαλάτες και με φέτα
Πλένουμε και κόβουμε το πάνω μέρος από τις πιπεριές και στη συνέχεια αφαιρούμε τους σπόρους. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το λάχανο, τα καρότα, το σέλινο και το σκόρδο και γεμίζουμε με αυτά τις πιπεριές.
Έπειτα τις τοποθετούμε όρθιες σε γυάλινο δοχείο και αφού διαλύσουμε στο ξύδι το αλάτι, τις σκεπάζουμε με αυτό.