Κόκκινες πιπεριές τουρσί

by sidagi.gr
1,2K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 1/2 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
1 μικρό λάχανο
4 καρότα
8 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι σέλινο
1 κιλό ξύδι
1 χούφτα αλάτι

Εκτέλεση:

Κατάλληλες για σαλάτες και με φέτα

Πλένουμε και κόβουμε το πάνω μέρος από τις πιπεριές και στη συνέχεια αφαιρούμε τους σπόρους. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το λάχανο, τα καρότα, το σέλινο και το σκόρδο και γεμίζουμε με αυτά τις πιπεριές.

Έπειτα τις τοποθετούμε όρθιες σε γυάλινο δοχείο και αφού διαλύσουμε στο ξύδι το αλάτι, τις σκεπάζουμε με αυτό.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα