Κινέζικο λάχανο με πιπεριές και πράσο

by sidagi.gr
1,3K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο
1 κουταλιά σησαμέλαιο
2 μεγάλες κίτρινες πιπεριές καθαρισμένες  κομμένα σε φέτες (περίπου 2 φλιτζάνια κομμένο σε φέτες)
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, συμπεριλαμβανομένων των πράσινων
1 κιλό κινέζικο λάχανο κομμένο σε μικρά κομμάτια

 

Εκτέλεση:

Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό με φρέσκα λαχανικά και πολύ νοστημιά

Ζεσταίνετε ένα  μεγάλο τηγάνι με το λάδι. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα κίτρινες πιπεριές και φρέσκο κρεμμυδάκι, και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
 
Χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέτουμε το κινέζικο λάχανο κομμένο σε κομματάκια. Ανακατέψτε με το λάδι στο τηγάνι. Μαγειρέψτε το μέχρι να μαραθεί. Τα παχύτερα, λευκά άκρα του μαρουλιού θα πρέπει να εξακολουθούν να είναι κάπως τραγανά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα