Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο
1 κουταλιά σησαμέλαιο
2 μεγάλες κίτρινες πιπεριές καθαρισμένες κομμένα σε φέτες (περίπου 2 φλιτζάνια κομμένο σε φέτες)
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, συμπεριλαμβανομένων των πράσινων
1 κιλό κινέζικο λάχανο κομμένο σε μικρά κομμάτια
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό με φρέσκα λαχανικά και πολύ νοστημιά
Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι με το λάδι. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα κίτρινες πιπεριές και φρέσκο κρεμμυδάκι, και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέτουμε το κινέζικο λάχανο κομμένο σε κομματάκια. Ανακατέψτε με το λάδι στο τηγάνι. Μαγειρέψτε το μέχρι να μαραθεί. Τα παχύτερα, λευκά άκρα του μαρουλιού θα πρέπει να εξακολουθούν να είναι κάπως τραγανά.