Υλικά:
6 μεγάλες πίτες για τορτίγια
350γρ. γκρουγιέρ, τσένταρ ή οποιοδήποτε άλλο σκληρό τυρί που λιώνει, τριμμένο
2 πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
1 τσορίθο κομμένο σε λεπτές φέτες (20 φέτες περίπου)
Λίγο φρεσκοκομμένο κόλιανδρο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 κ.σ. λάδι
Γουακαμόλε
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο σου στους 140 C.
Προθερμάνετε το φούρνο σου στους 140 C.
Ξεχωρίστε τις τορτίγιες και απλώστε πάνω από κάθε μία το τυρί, την πιπεριά, το τσορίθο, τον κόλιανδρο και τα κρεμμυδάκια
Σκεπάστε με άλλη μία τορτίγια
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε μια κ.σ. λάδι και αφήστε την κεσαντίγια μέσα για 2-3 λεπτά
Γυρίστε και από την άλλη πλευρά και ψήστε για 2-3 ακόμη λεπτά
Κόψτε τις τορτίγιες σαν πίτσα, σε 8 κομμάτια