Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κιλότο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξίδι
1 ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
100 γραμμάρια μαϊντανός
5 σκελίδες σκόρδο
αλεύρι
αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και παραδοσιακό πιάτο για το μεσημεριανό σας
Κόβουμε το κρέας σε μικρές φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε ελαφρώς. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρέας να πάρει ξανθό χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο, σβήνουμε με ξίδι και το κρασί, προσθέτουμε λίγο νερό και πασπαλίζουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά περίπου. Σερβίρετε με ένα ποτήρι… Ξινόμαυρο.