Υλικά:
Τέσσερις κούπες κρύο γάλα
Μία κούπα ζάχαρη
Μία κούπα ρυζάλευρο
Μία κούπα άχνη
Βούτυρο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια κρέμα σφιχτή το γάλα, τη ζάχαρη και το ρυζάλευρο αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει καλά.
Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια κρέμα σφιχτή το γάλα, τη ζάχαρη και το ρυζάλευρο αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει καλά.
Αλείφουμε το ταψί με το βούτυρο και ρίχνουμε από πάνω την άχνη. Στη συνέχεια, ρίχνουμε την κρέμα και την στρώνουμε με ένα κουτάλι. Βάζουμε το ταψί στη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να καεί η ζάχαρη σιγά-σιγά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 20 λεπτά.