Υλικά:
Για 4-6 άτομα
400 γραμμάρια κάστανα βρασμένα – καθαρισμένα
200 γραμμάρια κουβερτούρα λιωμένη
Κακάο για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Φτιάξτε μυρωδάτα και γλυκά κάστανα με επικάλυψη από λιωμένη σοκολάτα
Κόβουμε τη μύτη από τα κάστανα τα χαράσσουμε και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 20 λεπτά. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε καλά.
Εν τω μεταξύ, σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα σας, μέσα στην οποία ρίχνουμε ένα ένα τα κάστανα και τα βγάζουμε στη συνέχεια προσεχτικά με ένα πιρούνι. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και πασπαλίζουμε κακάο.