1,5K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
κάππαρη
αλάτι
ξίδι
Εκτέλεση:
Αν και είναι πανεύκολο να το βρούμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ η σπιτική συνταγή είναι πάντα καλύτερη
Βάζετε μέσα σε καλαθάκι την κάππαρη σε σειρές, με αρκετό αλάτι. Κρεμάτε το καλαθάκι, βάζετε από κάτω μια λεκάνη και αφήνετε να μείνει 5 έως 6 ώρες. Δοκιμάστε την κάππαρη και αν έχει γλυκάνει, τη βάζετε σε βάζο και τη σκεπάζετε με δυνατό ξύδι. Αν όμως δεν έχει γλυκάνει αρκετά την αφήνετε ακόμη στο αλάτι μια ή δύο μέρες.