Κάπαρη τουρσί

by sidagi.gr
1,5K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

κάππαρη
αλάτι
ξίδι

Εκτέλεση:

Αν και είναι πανεύκολο να το βρούμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ η σπιτική συνταγή είναι πάντα καλύτερη

Βάζετε μέσα σε καλαθάκι την κάππαρη σε σειρές, με αρκετό αλάτι. Κρεμάτε το καλαθάκι, βάζετε από κάτω μια λεκάνη και αφήνετε να μείνει 5 έως 6 ώρες. Δοκιμάστε την κάππαρη και αν έχει γλυκάνει, τη βάζετε σε βάζο και τη σκεπάζετε με δυνατό ξύδι. Αν όμως δεν έχει γλυκάνει αρκετά την αφήνετε ακόμη στο αλάτι μια ή δύο μέρες.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα